lauantaina, marraskuuta 12, 2005

Yhteishyvään

Kun kerran oma blogi ei suostu julkaisemaan tekstejäni (näkyvät editoitavina ja tallessa, mutta eivät millään konstilla suostu näkymään itse blogissa), voinen kirjoitella tänne.

On siis lauantai-ilta. Siippani on lähdössä äitinsä kanssa erääseen konserttiin, ja minä jään yksikseni pitämään taloa pystyssä. Tavallaan oma rauha pitkästä aikaa on mukavaa, tavallaan mahdottoman tylsää. Kuinka ihmeessä ihmiset, jotka eivät juo viikonloppuisin, viettävät aikaansa? Mistä he löytävät leffaseuraa lauantai-illoiksi? Ovatko blogi-ihmiset "läsnä" eli kuulolla, vai kuljeskelevatko hekin baarista toiseen kuola suupielestä valuen?

Täytyy sanoa. Hulivili-tytöstä kiltiksi kotimammaksi muuttuminen ei ole ollut helppoa. Tietää, mistä on tulossa, mutta ei ole hajuakaan siitä, minne on menossa. Helpompaa olisi toisinpäin: hypätä bussiin, tempaista kännit ja hukkua mieron tielle muutamaksi päiväksi.

Eipähän, perkale, olis yksinäistä.

4 puheenvuorot:

Anonymous Anonyymi sanoo...

"Kuinka ihmeessä ihmiset, jotka eivät juo viikonloppuisin, viettävät aikaansa?"

No blogeissa, hyvä ihminen! :D

Tosin nyt näyttää siltä, että olen vaihteeksi itse siirtymässä tosiyöelämän piiriin. Kotiluuhaaminen yli vuosikymmenen baariluuhaamisen jälkeen on sujunut täällä päässä ihmeen sutjakasti, kun on ollut niin hemmetin väsynyt iät ja ajat.

Koita viettää kiva ilta! :)

12/11/05 18:14  
Blogger Fausto sanoo...

Aina silloin kun ei ole omaa aikaa, tuntuu siltä, että olisi kauheesti juttuja, mitä haluaisi päästä säätämään omin nokkineen. Mutta sitten kun sellainen vapaa hetki koittaa, sitä ei yht'äkkiä keksikään mitään järkevää tekemistä ja on tosi pitkästynyt.

Näin ainakin mulla.. :-o

12/11/05 19:06  
Anonymous Anonyymi sanoo...

"Kuinka ihmeessä ihmiset, jotka eivät juo viikonloppuisin, viettävät aikaansa?"

Suosittelen keksintöä nimeltä kirja. Kirjakaupoista voi ostaa, kirjastosta saa lainaksi maksutta.

Kiinnostavan kirjan kanssa et ole yksin.

13/11/05 12:31  
Anonymous Anonyymi sanoo...

Tuo kirjajuttu on kyllä totta!
Suosittelen itsekin lämpimästi.

13/11/05 12:41  

Lähetä kommentti

<< Home